Man stands at window with tablet

Ditt smarta hem är närmare än du tror

Instruktions­videor

Smart är det som gör ditt liv enklare. Anslut, styr, automatisera och skörda frukterna – vi visar dig hur du kan konfigurera ditt eget smarta hem i bara några få steg via Home Connect Plus-appen.

Ställa in appen

Home Connect Plus-appen är den perfekta uppgraderingen för ditt smarta hemsystem. Oavsett om det är iOS eller Android: Det bästa är att ladda ner appen gratis till din smarttelefon. Vår snabbguide hjälper dig att konfigurera den.

Inloggning med SingleKey ID

Vi lägger stort värde vid både säkerhet och komfort – med SingleKey ID ger vi dig möjlighet att logga in i din Home Connect Plus-app, på andra webbplatser, i butiker, appar och till tjänster från våra partnerföretag, snabbt och säkert med bara ett enda lösenord.

Ansluta enheter

Det går snabbt och lätt att lägga till utrustning för smarta hem i Home Connect Plus. Länka bara kontot för dina smarta produkter så ser du dem i Home Connect Plus-appen: Detta gör du genom att gå till fliken ”Enheter” och trycka på ”Anslut nya enheter”. Du hittar en steg för steg-anvisning i våra handledningar.

Skapa rum

Med vår app kan du styra enheter av många märken och kategorier centralt. För att du alltid ska ha överblick och kontroll kan du med Home Connect Plus sortera enheterna efter rum, till exempel sovrum och vardagsrum.

Anpassa dina boards

Du behöver inte vara teknikexpert för att komma igång med smarta hem. Skapa anpassade boards så att du kan hålla koll på dina smarta enheter och favoritfunktioner och komma åt dem direkt. Det gör du genom att klicka på plus-symbolen på fliken ”Boards”. Här kan du skapa nya boards och fästa dina automatiserade sekvenser och funktioner. Välj bara namn, illustration och färg, och sedan är du igång. Få reda på mer om boards i vår handledning.

Skapa automatiserade sekvenser

Få skönt flow i tillvaron. Anslut olika enheter med smarta rutiner för att göra ditt liv enklare. Med automatiserade sekvenser kan du definiera vilka processer som ska utlösas automatiskt enligt principen ”om-så”. Detta gör du genom att klicka på plus-symbolen på fliken ”Automatiserade sekvenser” för att skapa en ny automatiserad sekvens. Ge den ett namn, t.ex. ”Förbered frukost”, och välj en lämplig bild. På nästa skärm definierar du vilken utlösare som ska starta den automatiserade sekvensen, vilka enheter som ska aktiveras och vilka meddelanden som ska skickas. Det bästa du kan göra är att ta en titt på våra handledningar och låta dem guida dig genom processen för att skapa automatiserade sekvenser.

Skapa en automatiserad god morgon-sekvens

Väckarklockan ringer prick klockan 7 på morgonen, en ny dag tar sin början och du känner dig behagligt avslappnad från första stund. Med den automatiserade Home Connect Plus-sekvensen vaknar ditt hem tillsammans med dig. I badrummet är handdukarna förvärmda, sovrummet blir långsamt ljusare och persiennerna släpper igenom de första solstrålarna. Allt sker helt automatiskt.

Skapa rätt förutsättningar för en god natt

Börjar ögonlocken bli tunga? Kallar sängen? Aktivera enkelt ditt eget sömnläge i vår app. Alla lampor släcks, larmsystemet aktiveras och entrédörren låses. Rulljalusierna fälls också ner automatiskt och inget står i vägen för en lugn natts sömn.

Lägg till villkor för automatiserade sekvenser

Intuitivt, enkelt och mer användbart än någonsin. Nu kan du på ett smart sätt utöka dina automatiserade sekvenser med villkoren ”och”, ”eller”, ”större än eller lika med” och ”mindre än eller lika med”. Med den här innovationen kan flexibla utlösare kopplas till önskade enheter.

Synkronisera nya enheter från anslutna partners

Har du upptäckt hur roligt det är med ett smart hem och byggt ut det med fler produkter för smarta hem? För att även de nya uppkopplade enheterna ska visas i Home Connect Plus måste du uppdatera din befintliga partnerintegration. Här visar vi hur du gör.

En app för alla smarta enheter

• Funkar till många olika märken: över 40 tillverkare av produkter för smarta hem
  • Lätt att använda: intuitiv och praktisk
  • Automatiserade sekvenser: låt flera enheter samverka enligt enkla regler

Ladda ner gratis nu